Het einde van het zomerseizoen nadert.. en dus een ideaal moment om even te zien wat voor resultaat de trainingsarbeid van het voorbije seizoen heeft opgeleverd.

Trainer Bart leverde een extra inspanning om zijn atleetjes aan de start te krijgen, met als resultaat een mooie vertegenwoordiging met 6 atleetjes in de voormiddag. Robbe Olivier en Gilles Stroobant kwamen evenwel tijdens een bloedhete namiddag nog even de PR's aanscherpen...

 

Sfeerbeeldje hieronder, uitgebreidere fotogallerij onder de foto-sectie!

Zaterdag 19 augustus was het - na een pak voorbereidend werk - eindelijk weer tijd voor onze jaarlijkse Kermismeeting, waarbij we 115 atleten mochten verwelken (cadetten tot en met masters), waarvan een 40-tal uit de eigen FLAC-club, en dus 75 atleten uit een zeer diverse waaier aan clubs.

Voor een aantal foto's verwijzen we graag naar de rubriek 'foto's' waar een gallerij is opgenomen.
Graag danken we alle medewerkers en sympathisanten, die een vlot verloop hebben mogelijk gemaakt.

 

Naast de Start-2-Run deelnemers die zich (letterlijk!) in het zweet liepen, gaven ook de recreanten joggers het beste van zichzelf in de hitte.

Dankbaar gebruik maken van de bevoorrading met water voor de Start-2-Run deelnemers, maar nadien vooral mee genieten van een drankje, en een verse 'crèmeke'...

Einde van de reeks = tijd voor het examen!

Dat examen bestaat uit de volgende opdracht: 5km lopen op de piste. Officieel, met de klok, met rondetellers en de aanmoedigende bel voor de laatste ronde...

En bovenal.. met SUCCES!

Gefeliciteerd allemaal!

Na de glansprestaties gisteren op de 100m en 200m stond Kristien vandaag aan de start van de 400m.. 

en met succes! Een derde gouden plak, met bovendien een verbetering van haar eigen nationaal record! 
het record stond op 1'16"58 en is nu aangescherpt tot 1'15"32.

Een flinke tegenwind kon haar afremmen... maar dat het haar zou tegenhouden? Ho maar!

 

En dat ^^ is hoe TWEE belgische titels er uit zien.

Een zonovergoten middag, met 5 pupillen/miniemen aan de start op eigen piste.

Bovendien is elk van hen er in geslaagd een persoonlijk beste prestatie neer te zetten!

Recente beelden van op de maandag-training bij de recreanten.

Een hele groep mensen die met gepaste trots ons logo dragen en onze missie als club helpen uitdragen.
Kijk, daar is uw webmaster dus ook gewoon... trots op!

Zondag 21/5/23 - PK voor pupillen en miniemen: veel dichter bij huis komen wedstrijden niet, de wedstrijd ging door op onze eigen piste!

Bij de pupillen werden de clubkleuren verdedigd door Robbe Olivier (Hoogspringen en Verspringen), en Ferre Pattyn (1000m).
Voor Robbe mochten we een PB op hoogspringen noteren (1,15m) en een verdienstelijke prestatie in het verspringen (3,41m). Ferre - met last van een verkoudheid - zette alvast een eerste referentietijd op de 60m, die ongetwijfeld in de toekomst nog aangescherpt zal worden.

Bij de miniemen zagen we Lars Degryse (80m en verspringen), Gilles Stroobant (80m en verspringen), Arne Couwelier (kogel en discus) en Leon Samyn (hoog en 1000m) aan het werk:

- PB voor Lars Degryse in het verspringen (3,48m, of +21 cm), Gilles bleef net onder zijn PB maar sprong zeer gelijkmatig.
Op de 80m (kort na het verspringen) bleven ze beide onder hun eigen verwachtingen.
- Arne Couwelier zette twee PB's neer: 17,44m op het discuswerpen, en 6,92m op kogelstoten (+ 77cm). Daarmee kwam hij net een paar centimeters tekort voor de bronzen medaille (7,00m zou brons geweest zijn).
- Leon Samyn tot slot bleek in bijzonder goede doen: PB op hoogspringen (1,47m) en ZILVER, om daarna op de 1000m in een nieuw PB (3:07,80) opnieuw naar ZILVER te lopen.

Match 1 geldt als de regionale voorronde voor de finales van de Beker van Vlaanderen.

10 clubs vaardigen atleten af bij de pupillen en miniemen, zowel jongens als meisjes. In alle disciplines wordt een klassement opgemaakt volgens de beste deelnemer per club op die discpline, en worden er punten toegekend. 13 voor een overwinning, 11 voor een tweede plaats, 10 voor een derde...

En op het eind wordt een algemeen totaal gemaakt, en we zijn gepast trots op het eindresultaat!

1 Flanders AC 353
2 Atletiek Zuid West 333
3 KAV Roeselare 324
4 AC Deinze 318
5 Houtland AC 305
6 KASV Oudenaarde 239
7 Olympic Brugge 235
8 MAC Westhoek 225
9 HCO Oostende 213
10 AV Molenland 33

We danken de collega's van de andere kernen, maar graag ook in het bijzonder Robbe Olivier, Arne Couwelier en Leon Samyn voor hun bijdrage.

Verder eindigen we met drie woordjes:

MEER VAN DAT!

Sponsors

© website powered by Twizzit.com