De Plataan, die is van ons! Toch op vrijdagavond, tussen 18u30 en 19u30. En daar planten we dan ook graag, met gepaste trots, onze vlag aan de inkom:

Ondertussen zijn we drie edities ver van de vrijdagavondtrainingen op de site, en daar prijzen we ons als jeugdwerking van de club bijzonder gelukkig mee - iets wat we ook bij de atleten en ouders mogen vaststellen.

Daarbij graag ook een woordje van dank aan de mensen die het mogelijk maken: Basisschool De Plataan, ons bestuur en de sponsors die het praktisch/financieel mogelijk mogelijk - zie ook de roterende logo's in de zijbanners, een team enthousiaste trainers, en last but not least: een bijzonder fijne bende jeugdatleten die ons op tijd en stond ook scherp houdt.

 

Deze avond om 18u00 werden de inschrijvingen voor de CrossCup te Roeselare van volgende week zondag 27/11 afgesloten.

Met gepaste trots stellen we vast dat er TWINTIG inschrijvingen zijn van jeugdatleten (>50% deelname).
Nu zit de jeugdcoördinator niet snel om woorden verlegen, maar we houden het op de essentie: 'WAAW'.

Moge het voor iedereen een leuke, leerrijke, en als het even kan misschien zelfs succesvolle ervaring worden!

Prima omstandigheden om eens over de grenzen van de kernen heen een pittige training in en rond het bos te voorzien...

Een uitgeregende modder-editie hield onze atleten niet tegen om mooie resultaten neer te zetten

Zondag 27/11/22 gaat de CrossCup Roeselare door op site Schiervelde.

Omdat deze een afwijkend inschrijvingsproces kent dan de klassiek inschrijvingen via atletiek.nu, bundelen wij als club graag de inschrijvingen. Jullie kunnen dus als atleten (en ouders van atleten) inschrijven via DIT INSCHRIJVINGSFORMULIER (link) tot vrijdag 18/11/22 om 18u00.

Dan zorgen wij dat we de inschrijvingskaarten en toeschouwerskaarten ter beschikking hebben voor de wedstrijd (en verdelen via training of zo nodig op de dag van de wedstrijd zelf).

Er zit een verhaal achter deze container binnenin de gebouwen op het sportstadion:

Mooie vertegenwoordiging van de club op de 11.Trail - een loopwedstrijd doorheen Roeselare.. en 'doorheen' mag je hier ook letterlijk nemen, het parcours liep dwars door een aantal gebouwen heen!

 

 

Op 16 oktober organiseerden de collega’s van FLAC Athleoo Wervik een tweede oefenveldloop.

De nieuwsrubriek van de website... gaat over het nieuws van de eigen club, toch?

Daar wijken we bij deze per uitzondering toch even van af, om even de aandacht te vestigen op een evenement van een organisatie waarmee we een nauwe band hebben (en een aantal bestuursleden delen): De Rode Lopers.
Deze organisatie ondersteunt lokale projecten in de strijd tegen kanker, en vormen van palliatieve zorg, door het organiseren van sportieven en/of benefietactiviteiten.

Graag delen we dan ook de info over hun 'Kaas & Wijn-avond bij u thuis' - die u toelaat een rijkelijk gevulde kaasplank en/of wijn te bestellen. Geen ongemakkelijk gedoe tussen onbekenden, maar om van te genieten in de fijnste setting - thuis met familie.

Sponsors

© website powered by Twizzit.com