De Plataan, die is van ons! Toch op vrijdagavond, tussen 18u30 en 19u30. En daar planten we dan ook graag, met gepaste trots, onze vlag aan de inkom:

Ondertussen zijn we drie edities ver van de vrijdagavondtrainingen op de site, en daar prijzen we ons als jeugdwerking van de club bijzonder gelukkig mee - iets wat we ook bij de atleten en ouders mogen vaststellen.

Daarbij graag ook een woordje van dank aan de mensen die het mogelijk maken: Basisschool De Plataan, ons bestuur en de sponsors die het praktisch/financieel mogelijk mogelijk - zie ook de roterende logo's in de zijbanners, een team enthousiaste trainers, en last but not least: een bijzonder fijne bende jeugdatleten die ons op tijd en stond ook scherp houdt.

 


Graag verwijzen we naar de uitgebreidere fotogallerij onder de sectie 'foto's':

https://flacroeselare.be/?oid=31421&pid=87568#media

De fotoreeksen illustreren enerzijds de faciliteiten, maar ook dat we invulling geven aan wat we in oktober voor dit werkjaar hebben voorgesteld: een brede basis, en ook inzetten op ondersteunde aspecten als evenwicht, core stability, ...

En voor zij die atletiek nog steeds liefst ingevuld zien door elke vierkante centimeter van de atletiekpiste te leren kennen - op woensdag worden zij nog steeds op hun wenken bediend.